Over ons

Growin BV is in 1999 in Zaandam opgericht door Berthil Wieman. Hij is sindsdien de directeur én bouwkundige van Growin BV.

Berthil heeft een passie voor oude gebouwen, die hij heeft opgedaan in de jaren dat hij voor de MonumentenWacht Noord-Holland werkte. Eerst als 2de Wachter, daarna als 1ste Wachter, waarbij hij ook andere wachters opleidde.

Ook zijn opleiding tot restauratiemedewerker heeft daar zeker toe bijgedragen.

Berthil heeft tevens de benodigde papieren om bijv. molens te inspecteren en ook voor boerderijen, kastelen etc. draait hij zijn hand niet om.

Hij zorgt dat zijn bouwkundige kennis up-to-date blijft, dus een oplevering van een nieuwbouwpand is ook geen enkel probleem.

Hij is een Zaankanter in hart en nieren, dus ondanks het feit dat ons bedrijf sinds begin 2017 in de buurt van Meppel gevestigd is, werkt hij ook nog steeds in ons oude werkgebied. Het is alleen uitgebreid!

Berthil doet de bouwkundige keuringen en schrijft en verstuurt de rapporten. Ook is hij degene die de bouwbegeleiding en restauratie- en renovatiewerkzaamheden uitvoert of aanstuurt.

Steekwoorden die hem beschrijven zijn: vakkundig, no-nonsense, objectief, duidelijk

 

 

 

Het kantoor wordt (ook al sinds 1999) gerund door Joke Wieman.

Bij Joke kunt u o.a. terecht voor informatie over onze diensten en het maken van afspraken. Zij beheert de website, doet de dagelijkse boekhouding en nog veel meer. Joke vindt dat betrokkenheid bij je klanten, naast professionaliteit, de kracht is van een klein bedrijf en zal altijd met u mee proberen te denken!

Op vrijdag is zij minder goed telefonisch bereikbaar. Maar u bent altijd welkom om een mail te sturen naar info@growinbv.nl